Carrièreontwikkeling voor vrouwelijke juristen

Trainingsprogramma: Inspiring Women voor ambitieuze vrouwen 

Inspirerend en uitdagend programma waarin professionele vrouwen leren hoe zij succesvol en bevlogen kunnen groeien in hun werk  en hun sluimerende ambities kunnen waarmaken.

Het Inspiring Women is voor ambitieuze vrouwelijke professionals die willen groeien in hun werk en met hun talenten een waardevolle bijdrage willen leveren.

Een versterkend programma waarin Marlies Ruijgrok gelijkgestemde vrouwen helpt de groei te realiseren die ze graag willen:

  • Vergroot jouw inzicht in jouw kwaliteiten en talenten.
  • Geeft inzicht in jouw wensen, ambities en energiebronnen: je gaat ontdekken waar je hart sneller van klopt.
  • Zorgt dat je krachtige keuzes maakt en focust op wat je wilt.
  • Maakt dat je staat voor wat je wilt en dat laat zien op een manier die bij jou past en die jouw werkomgeving van je vraagt.
  • Zorgt dat je de praktische tools in handen hebt voor échte verandering in je werk of dat je concreet op zoek gaat naar ander werk waarin je dat kunt realiseren.

De vrouwelijke professionals die ik begeleid hebben een mooie carrière. Toch knaagt er iets. Deze vrouwen hebben de wens en ambitie om hun talent meer te benutten om zo echt van betekenis te zijn. Zij willen met het vertrouwen op hun eigen kracht en kwaliteiten meer aan het roer staan van hun carrière zodat zij volop ruimte voor andere belangrijke zaken in hun leven: op privé, maatschappelijk of bestuurlijk terrein.

Ik help je via intensieve samenwerking om dat te bereiken.

START NU MET DE EERSTE STAP EN ONTVANG METEEN EEN CADEAU

Meld je aan voor een gratis Inspiratie in je Werk-gesprek.
Ontvang bovendien mijn 5 gratis tips voor Inspirerend Werk.

Leuk als je me belt!

Persoonlijk leiderschap voor vrouwelijke juristen

Inspiring Women Leadership-programma

Inspirerend en versterkend programma waarin juridische en professionele vrouwen leren om te vertrouwen op hun eigen kunnen. Dat geeft je kracht en lef om zichtbaar te zijn op jouw authentieke manier. Leer je eigen leider te zijn en te focussen op jouw wensen en ambities, naast die van de organisatie. Breng je zelf voor het voetlicht in verbinding met je jezelf en met je omgeving.

  • Versterk het vertrouwen in jezelf en geloof in je eigen kracht en kunnen.
  • Ga voor je eigen leiderschap.
  • Maak jouw successen en ambities zichtbaar op een manier die bij jou past.
  • Versterk je inzicht in jouw persoonlijke effectiviteit en communicatie.
  • Vind jouw werkbare manier in het combineren van werk en privé.

START MET EEN GRATIS EERSTE STAP NAAR LEIDERSCHAP

Meld je aan voor een gratis Inspiratie & Richting-gesprek en ontvang 5 gratis tips voor inspiratie en leiderschap in je werk.

Wil je meer weten over dit programma? Bel me vooral voor vragen. Ik vind het leuk als je belt!

Stappenplan voor jou:

“Door mijn gegroeide zelfvertrouwen heb ik stappen kunnen zetten om te onderzoeken wat ik wil en ernaar te handelen. Met scherpte en aandacht legt Marlies de vinger op de zere plek en geeft mij kracht en vertrouwen in wat ik kan. “I’ve got the power!”

Marianne Nijmeijer, beleidsadviseur Ministerie van Binnenlandse zaken

“Marlies helpt je op een actieve manier met aanscherpen van wat je wilt professioneel vlak en helpt je om vanuit andere perspectieven naar je carrière te kijken. Met persoonlijke opdrachten heb ik een helder en realistisch beeld gekregen van wat ik zoek in een baan.”

Mariska de Wit, juridisch adviseur Rijksmuseum